Wedstrijdwemmen

Wedstrijdzwemmen bij TriVia

In het Helperzwembad trainen dagelijks zo’n 150 wedstrijdzwemmers en -zwemsters. In de landelijke zwemcompetitie komt G.Z. TriVia uit in de hoogste afdeling van Nederland; de Hoofdklasse. Daarnaast heeft G.Z. TriVia een tweede team in de Nationale C klasse.

Bij de afdeling wedstrijdzwemmen ben je welkom van circa 6 tot 25 jaar oud. G.Z. TriVia vervult als Talentcentrum voor Groningen en Drenthe een belangrijke rol bij het trainen van zwemtalenten. Ook op dit moment zwemmen er met veel plezier en toewijding vele talenten. Ons meest getalenteerde erelid Ranomi Kromowidjojo is daarbij voor de zwemmers een groot voorbeeld.

Waar ga ik zwemmen?

Maar ook als beginner ben je bij ons welkom. Zwemmers tot 12 jaar komen bij hun leeftijdsgenoten in de minioren. Zwemmers ouder dan 12 jaar worden ingedeeld op leeftijd in de A selectie, B selectie of C selectie. Meer informatie over deze selecties vind je op deze pagina.

Alle selecties trainen voornamelijk in het Helperzwembad. De A en B selectie voornamelijk ’s ochtends en de minioren en de C selectie voornamelijk ’s middags. Een volledig overzicht van de trainingstijden vind je op deze pagina.

Eisen

Als je je A- en B-diploma (bij voorkeur ook je C-diploma) hebt gehaald en je het verbeteren van je zwemslag en wedstrijden leuk vindt, dan ben je van harte welkom bij onze afdeling.

Wil je met ons meetrainen? Dan is het handig als je een badmuts en een zwembril hebt. Heb je deze niet, dan kunnen wij je bij je proeftraining wel eentje lenen. Daarna zul je deze zelf moeten aanschaffen en je meteen zult merken dat dit veel prettiger zwemt.

Laatste nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws over de zwemmers van Groninger Zwem-vereniging TriVia.

Uitslagen

 Op deze pagina vind je de uitslagen van Groninger Zwem-vereniging TriVia.

Trainings tijden

 Bekijk hier de trainingstijden van het zwemmen bij Groninger Zwem-vereniging TriVia.