Recreatief Waterpolo

Recreatief waterpoloën

 

Binnen G.Z. TriVia is er ook een recreatief waterpolo groep (recreapolo). Deze groep is gemengd en bestaat uit mensen die beginnen met waterpolo of in het verleden hebben gespeeld.

Recreatief waterpolo is een laagdrempelige manier om te beginnen met waterpolo of een herintreding te maken. Je kunt genieten van het waterpolo spel zonder dat er verdere wedstrijd verplichting aan zitten.

Waar wordt aan gewerkt?

Binnen deze groep wordt er veel gewerkt aan de skills en de conditie. De trainer van deze groep is zeer ervaren en vindt het geweldig om deze nieuwelingen/herintreders de kneepjes van het vak te leren. Meedoen aan recreapolo kan ook een laagdrempelige eerste stap naar de reguliere teams zijn. Er is tijdens de training veel aandacht voor techniek en het spel. 

Doordat we niet meedoen in de competitie zitten er geen verplichtingen in het weekend aan vast.

Deze groep speelt niet mee in de competitie, maar speelt wel een paar keer per jaar een oefenwedstrijd en doet mee aan het jaarlijkse TriVia toernooi in de Papiermolen. Deelname hieraan is vrijblijvend.

Meedoen?

U bent van harte welkom om mee te trainen met de recreatieve waterpolo groep bij TriVia! U kunt vrijblijven drie keer trainen om te kijken of het recreatief waterpolo iets voor u is. Hiervoor kan u contact opnemen met afdelingshoofd waterpolo.

Emailadres afdelingshoofd waterpolo: 
waterpolo@trivia.nl