Doorstroom

Doorstroom

Binnen de afdeling Leszwemmen kun je kennismaken met de facetten die bij elk van onze afdelingen (waterpolo  en wedstrijdzwemmen) centraal staan. Op deze pagina lees je over doorstroom binnen de vereniging.

Doorstroom binnen de vereniging is belangrijk. Een vereniging kan alleen bestaan door leden. De afdeling Lezwemmen van G.Z. TriVia dient als opstap voor de andere afdelingen. Hieronder is meer te lezen over de afdelingen waar men kan blijven doorzwemmen.

Het is mogelijk om in te stromen bij de afdeling Wedstrijdzwemmen. De kinderen vanuit de afdeling Leszwemmen stromen voornamelijk in bij de minioren. Deze groep is bedoeld als een kennismaking met het wedstrijdzwemmen: hier wordt veel aandacht besteed aan de zwemtechniek, startduiken en keerpunten. Na de kennismaking kan je ervoor kiezen om ook wedstrijden te gaan zwemmen en je te meten tegen zwemmers van je eigen, én andere, vereniging(en). Instromen kan op elk willekeurig moment, informatie is te verkrijgen bij de coördinator. Meer »

Verder is het mogelijk om in te stromen bij de afdeling Waterpolo. Hier maak je  een voorzichtig begin met specifieke waterpolotechnieken zoals zijwaarts verplaatsen, hoog uit het water komen, de waterpolobeenslag, bal gooien en bal vangen, etc. Dit wordt afgewisseld met spelvormen zoals bijvoorbeeld vier tegen vier. Ben je gewend aan waterpolo dan zijn er ook mogelijkheden om wedstrijdjes te gaan spelen met je team tegen andere verenigingen. Meer »