Zwemlessen

 

Leszwemmen bij G.Z. TriVia

Binnen de afdeling Leszwemmen kunnen wij u een ruim aanbod van zwemlessen aanbieden. We starten in de basis; G.Z. TriVia is een gelicenseerd aanbieder van het Zwem ABC. Hier leren we de kinderen op een veilige en vooral leuke manier door het water te bewegen. Na het behalen van het C diploma zijn de kinderen zwemvaardig. Na dit diploma hebben we nog tal van mogelijkheden. Direct na diploma C volgen de zwemvaardigheidsdiploma’s. Deze diploma’s zijn combinatiediploma’s van de sporten wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. De zwemmers leren hierbij veel nieuwe skills aan, maar breiden hun C vaardigheden ook uit.

Meer over onze zwemactiviteiten:

Zwemlessen: Zwem ABC

Voor alle kinderen die minimaal 5 jaar zijn bieden wij zwemlessen aan. We geven zwemlessen voor het Nationale A-, B- en C diploma. Deze zwemlessen worden gegeven in zowel Zwembad de Parrel (Selwerd/Paddepoel), Sportcentrum Kardinge (Lewenborg/Beijum) en het Helperzwembad (Helpman). Lees meer »

Leszwemmen: Vervolgdiploma’s (Zwemvaardigheidsdiploma’s)

Wil je na het behalen van het C diploma door met zwemmen? Dan kun je je vaardigheiden uitbreiden met de zwemvaardigheidsdiploma’s. Deze diploma’s zijn de vervolgdiploma’s op het Nationale C diploma. Lees meer »

Doorstroom naar de afdelingen waterpolo en wedstrijdzwemmen

Binnen de afdeling leszwemmen leiden we je op tot zwemmer. Daarna motiveren we een doorstroom naar onze zwemafdelingen, welke ook een jeugdafdeling hebben. Dit kan bij het Wedstrijdzwemmen of bij Waterpolo. Lees meer »

Zwemles

Zwemvaardigheid

Doorstroom