Contributie Masterszwemmen

Contributie Masterszwemmen bij G.Z. TriVia

 

Op deze pagina vindt u alle informatie over de contributie van Masterszwemmen bij Groninger Zwemvereniging Trivia.

Contributie 2023 Masterszwemmen

Binnen G.Z. TriVia wordt gewerkt met een jaarlijkse contributie. Het contributiejaar is van januari tot en met december. De contributie kan in één keer of via de maandelijkse termijnen betaald worden. Bij de maandelijkse termijnen vindt na de contributievaststelling op de ALV een inhaal plaats over de reeds verstreken maanden van het contributiejaar.

 

Activiteit Prijs per jaar Prijs per maand
Één keer per week trainen 254,40 21,20
Twee keer per week trainen 345,60 28,80
Drie keer per week trainen 436,80 36,40

Als je al lid bent van een bij de KNZB aangesloten vereniging, kun je als gast tijdelijk meetrainen bij de TriVia-masters. Dit kan alleen op de trainingsuren waarvoor we geen wachtlijst hebben. De kosten bedragen € 3,50 per training.

Afdrachten

Buiten de contributie zijn er nog een aantal andere kosten. Omdat G.Z. TriVia lid is van de Koninklijke Nederlandse Zwembond, dient elk lid hiervoor een bondsafdracht te betalen. Dit bedrag wordt in de eerste maand van het lidmaatschap en/of in elke eerste maand van het jaar geïnd.

De kosten voor een startvergunning zijn alleen van toepassing voor de zwemmers die wedstrijden (willen) zwemmen. De startvergunning is inclusief de bondsafdracht, dus deze zal niet nogmaals los geïncasseerd worden.
Voor de zwemmers die eenmalig in het jaar een wedstrijd willen zwemmen bestaat er een dagstartvergunning. Deze is maar één dag geldig.

Afdracht Prijs Wanneer
Bondsafdracht € 19,55 Eenmaal per kalenderjaar
Startvergunning € 61,25 Eenmaal per kalenderjaar
Dagstartvergunning € 8,40 Kosten zijn per dag