Wijziging toegang zwembaden Sport050

Vanaf woensdag 7 juni aanstaande verandert de wijze waarop je toegang krijgt tot de zwembaden tijdens onze verenigingsuren. Sport050, de eigenaar van de zwembaden, veranderd namelijk haar toegangssysteem. Dit zou in april al gebeuren, maar werd toen last minute stopgezet. Nu wordt er een tweede poging gedaan.

Op dit moment heb je hiervoor een polsbandje. Deze polsbandjes werken vanaf woensdag 7 juni niet meer. Gooi deze niet weg, maar lever deze vanaf 7 juni in bij de kassa van het Helperzwembad, de Parrel of Sportcentrum Kardinge. Je krijgt hier namelijk nog €7,50 borg van terug. Voorkeur heeft om dit bedrag terug te pinnen, dus neem je pinpas mee.

Vanaf 7 juni kun je het zwembad enkel nog in met een QR code. Deze QR code ontvang je van de afdeling waarvan je lid bent. Hou je telefoon vervolgens voor het scherm bij het toegangspoortje om deze te openen. Je kunt met de QR code alleen naar binnen op het moment dat onze vereniging zwemt.

Ook kun je ervoor kiezen om de QR code uit te printen en eventueel te lamineren. Zo kun je er ook gebruik van maken als je geen telefoon bij je hebt of een kind zelfstandig naar het zwembad gaat.

TriVia-toegangspas
Vanuit onze vereniging hebben we ook een oplossing om het gemakkelijker te maken voor jou of voor je kind wanneer deze geen telefoon (bij zich) heeft. We hebben een TriVia-toegangspas ontwikkeld. Deze kun je bijvoorbeeld in je portemonnee of in je zwemtas doen. Ook is het mogelijk om een gaatje er doorheen te doen en hem aan de zwemtas te hangen.
We verkopen deze toegangspassen voor € 1,- per stuk. Je kunt er een aanvragen via: https://forms.gle/Yo8Jb5uZMaEpGTd66.

De QR code is enkel nodig bij het betreden van het zwembad. Als je naar buiten gaat, kun je altijd doorlopen.

We hopen dat het systeem per 7 juni daadwerkelijk operationeel is en dat al onze leden zonder problemen naar binnen kunnen. Mocht je desondanks een vraag of opmerking hebben, laat het ons weten.