Wedstrijdverslag Heren 1 3/4

– Wedstrijdverslag Heren 1 3/4 –

Blijven de Groningse waterpoloërs van TriVia H1 ongeslagen?
Op papier zou het een makkelijke wedstrijd worden. In de praktijk bleek dat ook zo te zijn. Waar de Groningers virtueel koploper zijn, staat de tegenstander uit Markelo onderaan.

Waar Douwe-Jan het hele seizoen al sterk is in het afmaken, weet ook Bram de 2e helft van het seizoen meermaals het doel te vinden. De score werd verrassend genoeg dan ook geopend door 3 doelpunten van Douwe-Jan gevolgd door 2 van Bram, wat halverwege de wedstrijd een 1-5 stand op het scorebord bracht.

Halverwege werd de scherpte in passing en afronding door coach Anniek aangehaald. Dit moest beter in de aanval. De verdediging lag sterk en mede dankzij keeper Koen hadden de Groningers halverwege slechts 1 tegendoelpunt.

De score ging pas los in de 2e helft van de wedstrijd. Verschillende mooie teamaanvallen werden afgerond wat resulteerde in dat vrijwel het hele team aan het einde van de wedstrijd een doelpunt op zijn naam had staan. De mooiste individuele actie zetten we op naam van Sven. Hij had geen idee wat er om hem heen gebeuerde, maar op de één of andere manier wist hij, ondanks een drietal verdedigers die bovenop hem lagen, na een mooie actie op de midvoor de bal perfect in de hoek te plaatsen.

Eindstand: 5-17