Wedstrijdverslag Heren 1 25/9

– Wedstrijdverslag Heren 1 25/9 – 

Een eerdere ontmoeting tussen deze twee teams is er één geweest die weinigen zullen vergeten. Een tribune zo vol met meer lawaai dan bij een voetbalwedstrijd van FC Groningen. Het winnende doelpunt van Etiënne zorgde er toen voor dat Trivia als kampioen naar de 2e klasse promoveerde.

Nu, enkele jaren later, zijn er veel veranderingen doorgebracht binnen beide teams en kwamen ze elkaar tegen in de beker. Na een enerverend begin licht in het voordeel van de ploeg uit Emmen, kwam Groningen in de 3e periode als een woeste Noorderstorm terug en boog het een 4-6 achterstand om in een 8-7 voorsprong. De laatste periode lukte het de Groningers niet om deze voorsprong te behouden.

Met nog een time-out in de laatste 38 seconden moesten er nog 2 doelpunten gemaakt worden om er een gelijkspel uit te slepen. Koen, normaal onze held in het doel, kwam nu mee naar voren als extra aanvaller en wist zelfs het schot te lossen. Het scheelde niet veel, maar helaas werd deze gekeerd en met een leeg doel aan de overkant wist de doelman uit Emmen de eindstand te bepalen op 11-14 met een schot over bijna 25 meter op een leeg doel.

Komend weekend staat de 1e competitiewedstrijd op de planning. Met 2 van de 3 bekerwedstrijden gewonnen beloofd dit veel goeds voor komend seizoen!

 Tekst: Arnold Venekamp