Wedstrijdverslag Heren 1 2/10

– Wedstrijdverslag Heren 1 2/10 –

NDD (Doetinchem) uit.

Met een rit van 2 uur en 11 minuten waarbij we door de mooiste wegen in het Oosten van het land werden gestuurd, zouden we niet met minder dan 3 punten genoegen nemen om weer mee naar Groningen te nemen. Dat hebben de Doetinchemers geweten ook, want al vrij snel stond er een stand van 1-10 op het scorebord met een hoog galleryplay gehalte.
Er werd gescoord met backhandjes in de kruising, contra’s werden als een team afgemaakt en meermaals werd er langs de tegenstander gedraaid.

Waar we de week ervoor nog met 6 wissels op de kant zaten, hadden we er dit keer slechts 2. Waar we het hoge tempo in de 2e helft van de wedstrijd nog wel konden doorzetten, waren we minder scherp in de afronding. Dit deel van de wedstrijd ging daarom een stuk gelijker op, maar de wedstrijd was allang gespeeld.
Eindstand 8-16.

Komend weekend staat Deltasteur uit Kampen op het programma, waar we in de beker nog van gewonnen hebben. Dit en de ontwikkelingen die we hebben gemaakt de afgelopen weken belooft veel goeds!

Tekst: Arnold Venekamp

PS: Hieronder nog even demonstratie van hoe de heren-selectie zich écht goed voorbereid op een wedstrijd. Gelukkig liggen keepers normaal op doel hè 😉