Wedstrijdverslag Dames 1 2/10

– Wedstrijdverslag Dames 1 2/10 – 

De eerste competitiewedstrijd: uit tegen OZ&PC D2!
Na bijna 2 uurtjes heerlijk touren door het Noord-Nederlandse landschap, waren we toch blij de benen weer te kunnen strekken bij het zwembad in Oldenzaal.

Met een heerlijke traktatie in het vooruitzicht in de vorm van een glutenvrij baksel, begonnen we aan de voorbereiding van de wedstrijd. We hadden een lange tijd niet tegen OZ&PC gespeeld, dus wat dat betreft gingen we er open minded in. We maakten onze eigen afspraken en hadden zin in de eerste echte pot!

Kort na het eerste doelpunt (helaas aan onze kant) werd de wedstrijd alweer stil gelegd, want Evelien bleek niet op het formulier te staan en dus illegaal in het water te liggen. Na een korte onderbreking en wijziging van het wedstrijdformulier konden we gelukkig (met Evelien) weer door met wat een zware strijd zou worden.

Aan het begin van de wedstrijd ging de score nog redelijk gelijk op, maar ook al voelde het qua spel niet zo, OZ&PC liep in de laatste perioden toch echt flink van ons weg met de score.
We hoopten op wat meer beloning voor onze (poging tot) actievere aanvallen in de tweede helft van de wedstrijd, maar dat werd ons helaas niet gegund. Daarnaast gooide OZ&PC er aan onze kant wat mooie ballen in, wat aan hun kant net minder lukte.
Ondanks de score vonden we toch zeker dat we naderhand een traktatie hadden verdiend, want we hebben hard gewerkt en weten waar we aan kunnen bouwen de komende weken.

Speciale shout-out naar Linda en haar nu twee keer zo dikke rechterpink, die wel gewoon het halve team nog veilig heeft gedropt op het station.
Speciale shout-out #2 naar de moeder van Joyce, die ons heeft verwend met wat mooie actiefoto’s!!