Wedstrijdverslag BG 18/8

– Wedstrijdverslag BG 18/8 – 

Eindelijk, na een heel seizoen niet te hebben gespeeld, was afgelopen weekend “de aftrap” van seizoen 2021-2022. Tegenstander was WSG ESTA, locatie Nieuwe Helperbad. In totaal had TriVia 11 spelers: vaste spelers Elisa, Abel, Milou, Demir, Milas, Gabor, Tygo, Nova, Stelle, en Jaco en Julian als gastspelers vanuit H3.

Het was toch een wat onwennige start, met een team wat nog niet helemaal op elkaar ingespeeld is, maar dat lijkt logisch zo aan het begin van de competitie. Het publiek heeft mooie acties gezien van beide teams, maar TriVia had het op momenten best moeilijk tegen ESTA en kwam maar met moeite tot scoren. Toch lukte het in totaal 5 keer om de bal in het net van ESTA te krijgen, echter ESTA lukte dat andersom wat vaker…..(19 keer). De TriViagoals waren van Abel, Gabor en Julian.

Na de wedstrijd heeft coach Ihsan nog een nabespreking met het team gehad, waarin werd teruggeblikt op de dingen die goed gaan en uiteraard de verbeterpunten. Dit wordt weer meegenomen naar de komende trainingen, zodat er gaandeweg zeker vooruitgang geboekt zal worden!

Op naar volgend weekend, uitwedstrijd tegen Orca!

 

Met dank aan Linda Tuzla (ouder/teammanager BG)!

 Foto: Linda Tuzla