Verenigingscompetitie deel 1!

Zaterdag 30 september stond ronde 1 van de verenigingscompetitie Regio Noord op het programma. Deze keer in Winschoten georganiseerd door Z&PC Bubble. De verenigingscompetitie is voor alle zwemmers van minioren 5 en ouder. Een wedstrijd bestaat altijd uit een aantal vooraf vastgelegde programmanummers. Van al deze programmanummers worden de nummer 1 en 2 van elke vereniging opgeteld. Dit totaal plus de punten van de estafettes levert de uitslag op. De bedoeling is om hier zo min mogelijk punten te halen. Deze wedstrijden zijn verplicht voor deelname, tenzij je echt niet kunt.

Het was een lange middag, maar de sfeer zat er goed in. De zwemmers hadden al een aantal goede trainingsweken gedraaid en begonnen scherp aan de wedstrijd. In de A-klasse Regio Noord zijn we de strijd aangegaan en als vijfde (van de elf) geëindigd met 6451,30 punten. 

De volgende verenigingscompetitie is gepland op 11 november in Delfzijl. Houd deze datum vrij, zodat iedereen hierbij aanwezig kan zijn. We gaan er een feestje van maken!

Voor de complete uitslag kun je kijken op:

https://ranglijsten.knzb.nl/ranglijsten/eindstanden/competitieoverzicht/1000005395/a_klasse_regio_noord/

Door: Veerle Nieborg