Uurrecord en eerste plaats tijdens 1-uursestafette

De TriVia Masters hebben op 16 maart met 2 teams meegedaan aan de 1-uursestafette in Hoogezand. In 60 minuten zoveel mogelijk meters zwemmen in een team van 7-10 personen, waarbij om de beurt 50 meters worden gezwommen.

Het Mastersteam Mix bestond uit; Edwin, Hannie, Mark, Rik, Martine, Jaap, Esther, Berry, Maureen en Sandra. Er werd goed en vlak gezwommen waarbij opviel dat een aantal zwemmers significant sneller zwommen dan voorgaande jaren. Onder coaching van Corrie en Hans werd 4925 meter afgelegd, wat een mooie 5e plaats (van de 12 deelnemende Masters Mix teams) betekende.

Het Masters damesteam ging te water met een missie; het vorig jaar gezette Uurrecord van ZPC Amersfoort verbreken. Door de afmelding van Linda (beterschap!), bestond het team uit slechts 7 personen. 16 keer gingen Wendan, Rosanne, Marijke, Kitty, Lotte, Eveline en Relinda het water in om 50 meter te zwemmen, waarbij ondanks de korte rustpauzes toch met weinig verval werd gezwommen. Arnoud en Nadine zorgden voor het doorgeven van de tijden en de nodige motivatie. Na een uur stond er 5493 meter op de teller, een verbetering van het record met maar liefst 135 meter, wat natuurlijk ook een eerste plaats betekende.

Na de prijsuitreiking en de traditionele groepsfoto werd de avond afgesloten met een gezellig etentje bij de Pizzeria in Hoogezand. Volgend jaar zijn we weer van de partij!