TriVia Masterswedstrijd 24-03-2024

In November organiseerde de TriVia masters de eerste Masterswedstrijd van het seizoen. Dit smaakte naar meer en dus heeft de TC een nieuwe wedstrijd uitgeschreven, welke 24 maart is gezwommen. Dit keer op een zondagmiddag, met een programma waarin ook de lange afstanden op het programma zijn toegevoegd. Met 22 deelnemende verenigingen was de wedstrijd op voorhand al een succes.

Onder coaching van Corrie en Arnoud wisten de TriVia zwemmers van de 26 starts maar liefst 23 keer een snellere eindtijd op de klokken te zetten ten opzichte van de inschrijftijd. Het was goed te zien dat de in de training geoefende technieken tot uitvoer werden gebracht. Een aantal zwemmers wist zelfs een all-time persoonlijk record te zwemmen.

Deze wedstrijd kon plaatsvinden door de inzet van vele vrijwilligers. Van juryleden tot kaartjeslopers en van de speaker en bordjesdraaiers tot de catering, alles liep op rolletjes. Namens de TC ontzettend bedankt voor jullie hulp.

Na de wedstrijd was er nog een gezellige nazit in de kantine, waarin al plannen zijn gemaakt voor te organiseren wedstrijden volgend seizoen!