Trainen in de Papiermolen

Trainen in de Papiermolen

door | apr 15, 2021 | Algemeen

11 maart 2021 was een prachtige dag voor G.Z. TriVia. Op deze dag kregen we de definitieve bevestiging dat onze zwemlessen in de binnenbaden (voor kinderen tot en met 12 jaar) weer mochten beginnen. De start voor onze vereniging na opnieuw een sluiting van de zwembaden.

Hoewel er enige uren in openluchtzwembad de Leemdobben in Vries werden gehuurd, was de grote behoefte om te kunnen zwemmen in de Papiermolen. Na veelvuldig overleg tussen bestuursleden van G.Z. TriVia en Sport050 (eigenaar van de Papiermolen) kwam de bevestiging dat de wedstrijdzwemmers per 1 april 2021 hier konden beginnen met trainen. Inmiddels zwemmen zij 5 ochtenden per week en zijn hier erg blij mee. 

Zowel voor de ochtend- als de avonduren was de verlichting in de Papiermolen een heikel punt. Na een goed overleg met Sport050 is er goede verlichting tot stand gekomen. Deze gaf in de ochtenduren dusdanig licht dat er al snel groen licht kwam voor het zwemmen in de avonduren.

Inmiddels zwemmen de afdelingen wedstrijdzwemmen, waterpolo, masterszwemmen en trimzwemmen hun uren in de Papiermolen. De afdeling Leszwemmen mag in het binnenbad en daarmee wordt er voor velen weer een mogelijkheid aangeboden om te zwemmen.

Tegelijkertijd zijn we er nog niet. Hoewel de Papiermolen veel mogelijkheden biedt, zijn er ook activiteiten die wij graag binnen willen starten. Wij hopen dat hier snel mogelijkheden voor komen. 

Voor dit moment in ieder geval dank aan een ieder die de trainingen in de Papiermolen mogelijk maakt en we hopen snel weer àlle leden te kunnen verwelkomen.