Help je eigen club!

Help je eigen club!

Op vrijdag 12 mei organiseert de activiteitencommissie sponsorzwemmen. Dit doen we zodat er nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft kunnen worden, zoals rugcrawl startunits. Met nieuwe trainingsmaterialen kun je jouw zwemtraining nog effectiever, leuker en uitdagender maken. 

Vooraf ga je met de sponsorlijst langs je ouders, buren, familieleden en andere bekenden met de vraag of ze je willen sponsoren. Dit kan per baan (met eventueel een maximumbedrag), of voor een vast bedrag. Op vrijdag 12 mei word je met de ingevulde sponsorlijst tussen 17:15 en 19:00 uur in het Ranomibad verwacht. Gedurende een half uur ga je knallen en zo veel mogelijk baantjes zwemmen! Natuurlijk mogen jullie supporters meenemen om je aan te moedigen! Op de tribune en in de kantine kunnen de supporters koffie, thee of ranja met een heerlijke koek kopen. De opbrengst hiervan gaat ook gebruikt worden voor het kopen van nieuwe trainingsmaterialen. Nadat je gezwommen hebt staat er iets lekkers voor je klaar in de kantine!

Gebruik de sponsorlijst om de afspraken met je sponsor vast te leggen. Als je een vast bedrag hebt afgesproken kan je het bedrag direct in ontvangst nemen. Als je een bedrag per baan hebt afgesproken schrijft de organisatie van het sponsorzwemmen het aantal banen op je formulier. Je dient dan terug te gaan naar je sponsor om het geld op te halen. Het is de bedoeling dat je binnen 2 weken het geld hebt opgehaald bij je sponsoren en dit inlevert bij de activiteitencommissie (Helen Meursing, Hilda Nauta, Eveline Reinstra, Jolanda Hartman en Martine Stahlie) of bij jouw trainer.

Door: Veerle Nieborg