Sluiting Helperzwembad

Verouderde informatie

Onderstaand bericht is van toepassing op een sluiting van het Helperzwembad vanaf vrijdag 4 februari 2022 tot en met dinsdag 8 februari. Op woensdag 9 februari konden onze zwemmers weer terecht in het bad. Dit bericht is derhalve verouderd.

Zojuist hebben wij het bericht gekregen dat het Helperzwembad voorlopig sluit door een tekort aan personeel bij Sport050. Wij als vereniging zijn zeer teleurgesteld en helaas zijn ook onze aangedragen oplossingen teniet gedaan. Vanuit het bestuur van de vereniging zullen wij later met een inhoudelijke reactie komen. Wij hechten er op dit moment aan om onze leden zo snel mogelijk te informeren dat de lessen en trainingen in het Helperzwembad vanaf vrijdag 4 februari tot en met in ieder geval woensdag 9 februari vervallen.

Hieronder de communicatie die wij vanuit Sport050 ontvangen hebben.

Geachte vereniging, huurder,

Helaas moeten we vanaf morgen, vrijdag 4 februari, het Helperzwembad sluiten. Ook bij Sport050 hebben we veel medewerkers die corona hebben of in quarantaine zitten. We verwachten dat het Helperzwembad zeker een week gesloten zal moeten blijven maar we proberen het zwembad zo snel als mogelijk is weer te openen. We informeren u wanneer het zwembad weer open kan gaan.

We hebben op dit moment genoeg personeel maar het aantal uitgevallen medewerkers is te groot. Zwembad de Parrel en zwembad Kardinge nog wel open blijven. Het Helperzwembad sluiten we omdat de grootste uitval bij dat personeel plaats vindt en het sluiten van dit zwembad de minste verstoringen veroorzaakt.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Sport050, Gemeente Groningen