Rabobank ClubSupport: Steun ons!

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van Rabobank Stad en Midden Groningen beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Zeker na de zware coronatijd kunnen we dit steuntje in de rug hard gebruiken. Met het geld dat we aanschaffen willen we nieuwe materialen aanschaffen, waardoor we onze trainingen nog leuker maken en hiermee nieuwe leden kunnen aantrekken. Goed voor onze huidige leden, maar ook voor de vereniging.

Steun ons!

Leden van Stad en Midden Groningen brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Help ons met het binnenhalen van zoveel mogelijk financiële middelen en stem op ons. Dit kan via: https://www.rabo-clubsupport.nl/stad-en-midden-groningen/stemmen of klik op onderstaande afbeelding.

Stem op ons