Nieuwe website

Sinds dinsdagavond 22 september is onze nieuwe website in de lucht. Hoewel de ‘oude’ website nog niet zou oud was, zaten hier een aantal fouten in het ontwerp. Hierdoor kon deze regelmatig niet verbinden en gaf hij foutmeldingen aan onze websitebezoekers.

In 2020 is daarom besloten om onze website te gaan vernieuwen. Hiervoor is de samenwerking gezocht met Lionshill Media welke gezorgd heeft voor het ontwerp en de opbouw van de nieuwe website.

Hierbij is alle inhoud van de oude website overgezet en in een nieuw jasje geplaatst. Wij als vereniging zijn zeer tevreden met het nieuwe ontwerp.

Natuurlijk zijn er nog steeds zaken die ontwikkeld worden of inhoud die verouderd is. Wij zijn druk bezig om deze zaken op te lossen. Mocht u iets tegenkomen, laat het ons dan vooral weten! Wij zijn bereikbaar via webmaster@trivia.nl.

Buiten de samenwerking met Lionshill Media is een enthousiaste groep vrijwilligers binnen G.Z. TriVia betrokken. Zowel Lionshill Media, als deze vrijwilligers, willen wij danken voor hun inzet in de afgelopen tijd voor het vernieuwen van deze website!