Masterswedstrijd Trivia groot succes!

Op 24 november organiseerde TriVia een Masterswedstrijd in het Helperbad. Het was de vuurdoop voor de in september opgezette TC (Technische Commissie) van de mastersafdeling.

22 TriVia-Masters verschenen aan de start, daarnaast deden Jan-Gert en Kitty mee namens hun moederverening. In het gevarieerde programma werd gestreden met zwemmers van 13 andere verenigingen.

Onder toeziend oog van Corrie, Arnoud en Siep werd er goed gezwommen en de in de training geoefende techniek verbeteringen uitgevoerd. Er zijn zelfs 6 zwemmers die een clubrecord hebben weten te verbreken. Rik (50 vl en 400 wi), Emmy (50 vr en100 vr), Anna (100 rc), Mark B. (400 wi), Anko (50 ss) en Relinda (400 wi).

Een speciaal woord van dank aan zwemvereniging Zwemgoud die een trainingsuur aan TriVia heeft afgestaan om deze wedstrijd te organiseren en natuurlijk alle juryleden en vrijwilligers, zonder wie het organiseren van deze wedstrijd niet mogelijk was geweest.

Dit smaakt naar meer! Er wordt alweer gewerkt aan de volgende wedstrijd, die waarschijnlijk in maart 2024 plaats zal vinden.