Masters nemen afscheid van Corrie Stuut

Op woensdag 26 juni hebben de Masters van TriVia feestelijk het afscheid van Corrie als trainer gevierd.

Corrie heeft 10 jaar lang als hoofdtrainer 3 trainingen per week verzorgd, en daarnaast heel veel trainingen voor de hele masterafdeling uitgeschreven. In een mooie toespraak van Mark (in afwezigheid van Margriet, die meedoet aan de EK in Belgrado, zie verslag hierover op de site), waarin hij heeft uitgerekend dat Corrie zo’n 1400-1500 trainingen verzorgd heeft, was het tijd voor de cadeautjes. Naast een fles met vers ‘Helperbadwater’ en bloemen, was er een mooie envelop waarin de leden van de Masters een  bijdrage hebben gedaan. Na afloop was er nog tijd voor taart in de kantine, waar vele leden nog persoonlijk afscheid hebben genomen.

Corrie, namens de hele afdeling ontzettend bedankt voor je inzet afgelopen 10 jaar aan de badrand en daarbuiten en we zijn verheugd dat je onderdeel blijft van de TC!

Het hoofdtrainerschap van de masters is overgedragen aan Arnoud van Royen, die de afgelopen periode al veel trainingen op zich genomen heeft. Arnoud, ontzettend bedankt dat je deze functie wilt vervullen en heel veel succes gewenst!