Le Grand Prix International de la ville de Seraing.

Elin, Evita en Quinten hebben deelgenomen aan dit 3-daagse zwemtoernooi in België. Op vrijdagmiddag 22 maart werd de wedstrijd afgetrapt met de voorrondes voor alle 50 meterswaarvan de finales plaatsvonden op de zaterdag en de zondag. Op de zaterdag en zondag ochtend werden de series gezwommen, en in de middag de finales. Alle 3 Trivianenhebben tijdens het toernooi een finaleplaats weten te bemachtigen. De finales resulteerden in 5 medailles en een paar mooie pr’s. Elin wist goud, zilver en brons te bemachtigen, Quinten 2 bronzen medailles en Evita zwom een geweldige tijd op de 50 meter schoolslag met als gevolg een dik pr. Al met al was het een leuk en geslaagd weekend, en hopen we volgend jaar opnieuw deel te kunnen nemen aan dit toernooi!

Door: Quinten Brouwer van Gonzenbach