Hulp gevraagd!

Een vereniging kan niet zonder de inzet van vrijwilligers! Kom jij onze vereniging versterken?

Afgelopen jaar zijn we gepromoveerd naar de A-klasse! Dit betekent dat we volgend seizoen gaan racen op het een na hoogste regionale competitieniveau. Ook komend zwemseizoen gaan we door met het verbeteren en door ontwikkelen van zowel de zwemmers als de afdeling wedstrijdzwemmen. Hier hebben we veel hulp bij nodig. Mijn ouders, en ik zelf nu ook, zijn vrijwilliger bij de vereniging. En dat doen we met veel plezier en betrokkenheid. Voor ouders kan betrokkenheid bij de sportvereniging een leerzame en sociale ervaring zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld bekend raken met het verenigingsleven, zelf gemotiveerd raken om te gaan sporten, meer contacten krijgen met andere ouders of vaardigheden ontwikkelen door het vrijwilligerswerk dat ze doen.

Aan alle zwemmers, ouders en liefhebbers. Wil jij onze verenging, waar jezelf bent opgegroeid of waar je kinderen een groot deel van hun vrij tijd doorbrengen, helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij voorzitter.wedstrijdzwemmen@trivia.nl,hier krijg je informatie over voor welke taken we momenteel iemand zoeken.

Daarnaast zoeken we specifiek iemand of een tweetal voor de Technische Commissie. Meld je snel aan bij de voorzitter, want dan kunnen we volgend seizoen gebruiken voor een warme overdracht. Om je alvast een beeld te schetsen. De technische commissie regelt de volgende zaken:

Het (op tijd) inschrijven voor wedstrijden. 

Het (op tijd afmelden (zwemmers) voor wedstrijden

Uitnodigingen sturen naar de zwemmers met wedstrijdinformatie 

De tijden verwerken in Splash (= tijdenregistratiesysteem)

Eigen wedstrijden aanmaken in Meet

Eigen wedstrijden aanvragen bij de KNZB

Eigen wedstrijden jury voor aanvragen (zeer vroegtijdig) (officialcontact) 

Zorgen voor ploegleiders en trainers (geven zich vaak zelf al op) 

Zorgen voor officials bij wedstrijden (geven zich vaak al op) 

Zwemmers inschrijven/uitschrijven in Sportlink-ledenadministratie.

Wil je hieraan bijdragen dan graag. Ook hiervoor kun je contact opnemen met:

voorzitter.wedstrijdzwemmen@trivia.nl

Door: Veerle Nieborg