Corona update 4 november 2020

Verouderd nieuwsbericht

Onderstaande communicatie is op 4 november 2020 naar alle leden gecommuniceerd. De informatie hieruit is inmiddels niet meer van toepassing. 

Voor de actuele situatie, zie: trivia.nl/corona.

Groningen, 4 november 2020

Beste leden, zwemmers en ouders,

Na de persconferentie gisterenavond was er nog een klein beetje hoop, maar inmiddels hebben wij bericht gekregen dat de zwembaden waarvan wij gebruik maken de komende twee weken gaan sluiten.

Hiermee vervallen onze verenigingsactiviteiten in ieder geval tot donderdag 19 november 2020. Dit geldt ook voor de zwemlessen waarvan eerder in de media gecommuniceerd is dat deze doorgaan.

Dit is een enorme domper voor onze vereniging, onze vrijwilligers en onze leden. Wij zullen nog in contact treden met de wethouder Sport in de stad Groningen om ons ongenoegen te uitten, echter weten wij niet wat voor effect dit heeft.

Ook weten wij nog niet wat dit voor onze financiële situatie betekent, ook wanneer er mogelijk een verlenging van deze periode komt. Wij blijven in contact met Sport050 over kwijtschelding van badhuur. Wanneer wij aanvullende informatie hebben laten wij dit weten.

Ditzelfde geldt ook voor een definitieve startdatum van de eerste training(en) na 18 november 2020. Wanneer dat is? Wij hopen zo snel mogelijk. U zult hierover door de eigen afdeling op de hoogte worden gehouden. Daarnaast is alle actuele informatie te vinden op onze website, zie ook trivia.nl/corona.

Blijf gezond en tot snel in het zwembad!

Met vriendelijke groet,

Jetze de Groot

Coronacoördinator G.Z. TriVia