Benoeming Lid van Verdienste

Benoeming Lid van Verdienste

door | apr 15, 2021 | Algemeen

Op maandag 12 april 2021 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van G.Z. TriVia. Tijdens deze vergadering is bekend gemaakt dat Emmy in ’t Veldt is benoemd tot Lid van Verdienste van G.Z. TriVia.

Emmy is sinds 28 december 2010 lid van G.Z. TriVia en is van grote waarde voor de vereniging. Zij is in 2013 toegetreden tot het bestuur van de vereniging. Dit primair als afdelingsvertegenwoordiger van de masters, maar later heeft zij veel andere taken op zich genomen. Zo heeft zij veel gedaan in de financiën van onze vereniging en de gelden van stichting Leergeld die binnen onze vereniging geadministreerd moeten worden.

Ook vertegenwoordigd zij de zwemsport sinds 2014 bij de Sportkoepel en doet hiermee indirect ook veel voor onze vereniging. 

Sinds 2019 is zij na een korte periode van ‘TriVia rust’ weer actief, voornamelijk binnen de afdeling Zwemmen Speciaal. Hier is zij van grote waarde op administratief en operationeel vlak. Van grote waarde voor de afdeling, maar ook voor grote waarde voor het afdelingsbestuur.

Op woensdag 14 april 2021 ontving Emmy uit handen van Jetze de Groot, voorzitter recreatieve afdelingen, haar officiële benoeming, voorzien van een aangename attentie vanuit de vereniging.

De vereniging dankt Emmy vanuit deze plek voor haar verdiensten voor de vereniging.