Wedstrijdverslag BG1 26/3

– Wedstrijdverslag BG1 26/3 –

Thuis tegen Orca BG1

Voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag 26 maart was het voor BG nog maar de vraag of er gespeeld kon worden; door afmeldingen waren er maar 6 eigen spelers beschikbaar. Gelukkig wilden er spelers van H3 meedoen, omdat hun wedstrijd kwam te vervallen. Tegenstander was koploper Orca, altijd lastig (TriVia is hekkensluiter).

Vaste keeper Elisa was afwezig, waardoor Milas het doel ging verdedigen. Het werd meteen een spannende strijd, waarin Trivia halverwege de eerste periode met 2-0 op voorsprong kwam. Dit hield niet lang stand, want eind periode 1 was het 3-3 geworden! (goals: Gabor, Julian, Abel)

Eigenlijk herhaalde zich dit in de tweede periode, want Trivia nam de leiding over tot 6-3, maar Orca vocht terug tot 7-7 eind periode 2. (goals: Julian, Jaco)

Zo ging het door in de derde periode; elkaar steeds afwisselend in voorsprong tot 13-12. (goals: Gabor, Jaco, Tomas, Florian)

In de laatste periode heeft Milas gewisseld en werd Florian keeper.  Orca kreeg middels 2x een vijf-meter de kans om op voorsprong te komen, maar benutte ze beide niet. Daardoor kon Trivia de voorsprong uitbouwen naar 15-13 en werd dit uiteindelijk ook de eindstand. (goals: Jaco, Abel)
Het team heeft nog even gezellig nagenoten in de kantine!

Het was een superspannende wedstrijd in het Helperbad, met dank aan publiek, eigen spelers Abel, Demir, Gabor, Milas, Milou, Stelle en gastspelers Florian, Jaco, Julian, Marit en Tomas!

Linda Andriessen, wederom bedankt voor het coachen!

 Tekst: Linda Tuzla, teammanager BG1