Toernooiverslag EG 31/10

– Toernooiverslag EG 31/10 – 

Het is alweer even geleden, maar zondag 31 oktober mochten 9 EG teamleden afreizen naar Winschoten, naar zwembad de Watertoren. Hier werd het eerste EG toernooi gespeeld van het seizoen. 

Om 13:00 klonk het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter. Best een beetje spannend, want voor een aantal was dit hun eeeerste echte wedstrijd – en dan ook nog eens in het diepe. Er werden in totaal drie wedstrijden gespeeld van 4 keer 4 minuten, officieel 5 tegen 5.

Er werd veel van onze jonge TriVia pupillen gevraagd, want we waren met maar 9 spelers voor 2 EG teams. 

De eerste wedstrijd speelde TriVia EG1 tegen TriVia EG2. Om en om werd de keeper geleend en zo speelden de teams om en om 5 tegen 4. Het werd een spannende wedstrijd en het niveau liep bijna gelijk op. De sfeer zat er goed in, energie was er nog volop en er werd veel gescoord. 
Hierna volgden nog twee wedstrijden.

Het ene team van TriVia speelde met 4 spelers verder en het andere team met 5. De tegenstanders hadden wissels genoeg en bleven doorwisselen waardoor zij steeds frisse spelers in het water hadden. Onze kinderen werden steeds beetje bij beetje vermoeider, maar bij iedereen bleef het plezier!

Er werd gescoord door TriVia maar helaas ook veel door de tegenstander. Het resultaat mocht de pret niet drukken en onze EG teams sloten tegen 15:00 uur met een glimlach ‘hun’ middag af!

 

Scroll nog even omlaag voor de foto’s!

 Tekst en foto’s: Lillian (moeder van Merle)