Waterpolo Jeugd

Waterpolo: een spetterende sport!

 

Ben je minimaal in het bezit van Diploma A en lijkt het je leuk om in een groep van jouw leeftijd in het water met een bal te spelen dan is waterpolo misschien iets voor jou.

Bij ons word je getraind door enthousiaste trainers en vrijwilligers, vaak spelers uit hogere teams. Er wordt veel met de bal gezwommen en op doel geschoten zodat jij snel het juiste bal gevoel onder de knie hebt.

Lijkt het je iets, kom dan eens vrijblijvend langs. Je mag drie keer gratis meetrainen. Dan wordt met je overlegd wat je graag wil. Voor vragen en meer informatie zie Contact of mail waterpolo@trivia.nl.

Verder met waterpolo

De jeugdspelers van TriVia van 6 tot 17 spelen in de gemengde competitie in leeftijdsgroepen (<11, <13, <15, <17). Voor kinderen die talent voor waterpolo hebben, zijn er mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

In Groningen is ook een LOOT school voor waterpoloërs. Een LOOT-school is een door NOC*NSF erkende school, die toestemming heeft van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen om, indien nodig, voor jonge talentvolle sporters af te wijken van het normale rooster om hen in staat te stellen studie en topsport optimaal te combineren.