Sinterklaasactie 2021

Beste leden, ouders en/of verzorgers van G.Z. TriVia,

Vorig jaar kon het niet doorgaan, maar dit jaar organiseren wij weer een ‘Sinterklaasactie’. De winst gaat naar de afdeling wedstrijdzwemmen van TriVia. 

Hoe maken we van Sinterklaasactie 2021 een succes? 

Jullie vragen aan je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, grootouders, vrienden, kennissen en/of buren of ze deze lekkernijen willen kopen. Je neemt de bijgevoegde lijst mee om deze bestellingen op te schrijven.

Tip: kopieer de lijst voordat je bestellingen opneemt, zodat je ook na de eerste lijst nog bestellingen kunt toevoegen op een tweede lijst.

Je levert de hele bestellijst in bij 1 van de trainers voor 16 november 18.00 uur. Dit kan ook per mail: activiteiten.zwemmen@trivia.nl t.a.v. Sinterklaasactie (Pas na een ontvangstbevestiging is je bestelling akkoord).

Wij zorgen dat alle bestelde producten op vrijdag 26 november van 16.00 – 19.00 uur afgehaald kunnen worden in de kantine van het Helperbad. Je betaalt daar ter plekke al jouw bestellingen, dus houdt daar rekening mee!

Tip: Je kunt jouw klanten ook al laten betalen als je de bestelling opneemt. 

Jullie hebben daarna de tijd om alle heerlijkheden bij jullie klanten te brengen voordat het Sinterklaasavond is. Denk eraan dat de klanten afrekenen bij jou als je de bestelling aflevert (als ze nog niet betaald hebben bij het opnemen van de bestelling). 

De 3 beste verkopers ontvangen een taart.

Dus: Ga aan de slag en zorg dat je een heleboel mensen in je omgeving blij maakt met jouw hulp om alle lekkernijen voor Sinterklaas in huis te hebben.

“Lekkerder” kan het niet!! 

Groeten van Kunja, Hilda, Joke en Martine

Activiteitencommissie TriVia wedstrijdzwemmen